Tomi Salesvuo East Funk Attack

May 22, 2020
10:00 pm
Imatra
Osmos Cosmos

Räjähtävä Tomi Salesvuo East Funk Attack päättää “SURREAL! TOUR” – kiertueen kolmeen kotimaan keikkaan – kevään keikoilla vieraana Aske Jacoby Taskasta!

Väkevän energisestä tulkinnasta sekä live-esiintymisestään tunnettu rumpali Tomi Salesvuon liidaama East Funk Attack julkaisee uutta musiikkia ja keikkailee ahkerasti tänä vuonna. Bändi soittaa maaliskuussa Saksassa kahdeksan keikan jakson ja huipentaa kevään kolmeen keikkaan Suomessa. Uusi musiikkivideo julkaistaan perjantaina 21. helmikuuta ja yhtyeen kolmas studiolevy näkee päivänvalon kuluvan vuoden syksyllä. Bändin vieraan lavalle nousee toukokuussa Porissa, Helsingissä sekä Imatralla tanskalainen kitaristi-laulaja-lauluntekijä Aske Jacoby(DK) Kööpenhaminasta. Keikoilla kuullaan East Funk Attack -yhtyeen uutta ohjelmistoa sekä vanhempaa tuotantoa uusin sovituksin.

Illat avaa Aske Jacoby, jonka viimeisin oma albumi “A`S AS IS” julkaistiin 2019.
450 äänitteellä esiintyvä ja kahdeksan soloalbumia julkaissut Jacoby on esiintynyt aiemmin Suomessa East Fest Helsinki -festivaaleilla. Hänen “Americana from outer space” -tyylillinen ilmaisu sekä maailmanluokan kitarismi yhdistettynä lämpimän persoonalliseen lauluväriin, on pitänyt Asken kysyttynä esiintyjänä eri puolilla Eurooppaa. Toukokuun keikat yhdessä East Funk Attack -bändin kanssa on hänen ensimmäinen Suomen kiertueensa.  

East Funk Attack -bändin kiihkeää tulkintaa on kuvailtu mm. kuin Red Hot Chili Peppers löisi kättä laulaja Janelle Monáen kanssa. Bändin uudistunut raikas ja avoin soundi on kuultavissa erittäin positiivisesti uudella materiaalilla – niin tulkinnassa kuin Salesvuon kompakteissa ja tarttuvissa sävellyksissäkin! Sävellysten tiukasti rockaavat tunnelmat pohjaavat vahvasti hypnoottisiin riffeihin, joiden päällä Taru Ratilaisen vangitsevan laulun tarinat korostavat maagista musiikin mukaansa tempaavaa ja parantavaa voimaa!  

East Funk Attack on esiintynyt Euroopassa vuosien varrella useasti. Maaliskuun kiertue on bändin neljäs ulkomaan kiertue, ja yhtye on saanut myös levyillään kiitettäviä arvioita. Heidän musiikkinsa on sanottu tuovan mieleen niin Isaac Hayesin, Public Enemyn kuin RHCP:n ja Tower of Powerinkin.

Share: