Salesvuo Syncopation – album release party!

June 1, 2023
7:00 pm
Helsinki
Koko Jazz Club
“Complete Loft Sessions” levyn julkkarit!
Uusi kotimainen jazzyhtye, Salesvuo Syncopation, luottaa akustisen jazzmusiikin perinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin!
Tomi Salesvuon uusia sävellyksiä sekä raikkaita jazzsovituksia kotimaisen musiikin klassikoista esittävä kokoonpano on koottu muusikkoystävyksistä, joilla on taustaa vuosien varrelta lukuisista eri yhteyksistä. Muusikoiden riemukkaat yhteiset soittoelämykset ponnistavat aina Sibelius-Akatemian opintoajoilta asti! Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput Petri Puolitaival saksofoni, Mikko Helevä Hammond Hammond urut ja Tomi Salesvuo rummut.
Kokoonpanon julkaisemat Loft Sessions EP:t (Eclipse Music) Vol. 1 (EP) ovat tarjonneet kuulijoille maistiaisia ensialbumin soundista ja svengistä. Marraskuussa julkaistu Loft Sessions Vol. 2 tarjoilee kuulijoille Tomi Salesvuon sävellyksiä trion sovituksin. EP:n avaa nopea Samba ”Opener Drag” jossa kuuluu yhtyeen tiukka ja intensiivinen ilmaisu, sujuva lennokkuus! Salesvuon East Funk Attack yhtyeen klassikko ”Mr. Prince” saa nyt uuden tulkinnan kun Jazztrio vie sävellyksen sen originaaliin New Orleans henkiseen räiskyvään ja tuliseen kreolilaiskeittiöön! Kaunis balladi ”Picture This” luo valokuvamaisen, kauniin ja herkän hetken joka taltioituu kuulijan silmiin trion pehmeän tulkinnan saattamana.
Bändin tuotannon julkaisuista vastaa Tamperelainen Eclipse Music yhteistyössä Musiikkisato Oy:n kanssa ja esikois albumi
julkaistaan toukuun 26. päivä.

Pope Puolitaival, saksofoni
Mikko Helevä, Hammond urut
Tomi Salesvuo, rummutLiput 18 / 15 €
Ovet klo 18 / Konsertti klo 19
Ennakkoon Tiketistä!

Share: