Lauri Schreck & Puhuri + Riku Rajamaa

August 17, 2023
7:00 pm
Helsinki
On The Rocks
TAITEIDEN YÖNÄ HUNAJAISTA KITARAROCKIA ON THE ROCKSISSA
Hunajaisen kitaratrion makeus, mukaansa tempaavat kertsit ja rento meininki – siitä on Taitaiden Yön groovaava rockjuhla tehty, kun lavan valtaavat parhaillaan uutta pitkäsoittoa valmisteleva Lauri Schreck & Puhuri sekä harvinaisen soolokeikan heittävä Sunrise Avenuen kitaristinakin tunnettu Riku Rajamaa!

Lauri Schreck & Puhuri on kolmen kokeneen muusikon varsinainen dreamteam -bändi, joka soittaa suomenkielistä pop/rockmusiikkia vaikutteinaan mm. John Mayer, Bruce Springsteen, Chris Stapleton ja Ryan Adams. Suomirokin perinne on vahvasti läsnä bändin soundissa, mutta jo soittajien taustat pakottava musiikin uusille urille. Lauri Schreck & Puhurin biisit ovat hunajaisen kitaratrion juhlaa, jossa viettelevät groovet ja täyteläiset soundit komppaavat Laurin taidokasta laulua ja tuoreita sanoituksia. Monipuolinen omien biisien repertuaari täydentyy kiinnostavilla covereilla, joissa usein alkuperäinen tunnettu biisi on tuotu täysin uuteen valoon Lauri Schreck & Puhurin käsittelyssä. 11.8.2023 julkaistaan ensimmäinen sinkkubiisi tulevalta albumilta ja syksyn kuluessa kuullaan lisää uutta musaa bändin tammikuussa 2024 julkaistavalta seuraavalta pitkäsoitolta.

Lauri Schreck, laulu ja kitara
Timo Luukkonen, basso
Tomi Salesvuo, rummut

Riku Rajamaa on Sunrise Avenuesta ja monesta muusta yhteydestä tunnettu kitaristi, laulaja ja lauluntekijä, jonka sooloura on kovassa nousussa saksankielisessä Euroopassa. Suomessa Riku esiintyy syksyn aikana hyvin rajatusti, joten Taiteiden yön keikka on harvinaista herkkua! Kesäkuussa julkaistu uusin single Remember to Forget on päätynyt radiosoittolistoille Keski-Euroopassa ja uutta materiaalia on luvassa lisää kuluvan vuoden aikana. On The Rocksissa Riku tarjoaa intiimin akustisen setin hittejä, jotka nostavat hymyn jokaiselle ikuisesta kesästä unelmoivalle.

Lauri Schreck & Puhuri ja Riku Rajamaa
On The Rocks, Helsinki
TO 17.8.2023
Showtime:
20:30 Riku Rajamaa
21:30 Lauri Schreck & Puhuri
Liput:
– ennakkoon Tiketistä 14 €
– ovelta 16 €, mikäli jäljellä

Share: