Fifty With Full Power – Tomi Salesvuo 50 v. juhlakeikka

November 8, 2022
6:00 pm
Helsinki
On The Rocks

”Fifty With Full Power”
Tomi Salesvuo 50 V. juhlakeikka
On The Rocks 08.11.
Doors: 18:00
Showtime: 18:30

Illan tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseen.

Muusikko Tomi Salesvuo juhlistaa 50 v. merkkipaaluaan 08.11. On The Rocks klubilla. Erityiseen iltaan on koottu ainutlaatuinen kattaus bändejä ja muusikoita, joiden kanssa Tomi on vuosien varrella työskennellyt, keikkaillut ja levyttänyt. Monipuolisesti musiikin kentällä työskentelevän energisen rumpudynamon juhlaillassa lavalle nousevat mm. laulajat Sami Pitkämö, Jussu Pöyhönen ja Elna Romberg, sekä muusikot Marzi Nyman, Lenni-Kalle Taipale, Riku Rajamaa, Eero Koivistoinen ja Anssi Nykänen. Pitkäaikaisimmista yhtyeistä lavalle nähdään myös nykyisin erittäin harvoin esiintyvä Jarmo Saaren ja Arttu Takalon johtama XL -yhtye. Tomi Salesvuo East Funk Attack soittaa illassa erikoiskokoonpanossa ja 4. marraskuuta uuden EP:n julkaiseva jazztrio Salesvuo Syncopation esittää tuoretta uutta ohjelmistoa. Musiikin täyteinen ja pitkä jamboree juhlistaa Tomin syntymäpäivää monimuotoisen ja erikoisnumeroita sisältävän ohjelman kera. Liput ovat myynnissä Tiketti.fi palvelussa ja Illan tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseen.

”En minäkään voi käsittää sitä miten tässä nyt jo juhlitaan viisikymppisiä? Ei tunnu lainkaan siltä, mikä lienee asiassa ihan positiivista! Ikuinen lapsenmielisyys, leikki ja uteliaisuus sekä into uuden musiikin tekemiseen ja oppimiseen on valtava ja sitä puuhaan täysillä. Elän juuri nyt todella luovaa aikaa. Sekä jazzbändini Salesvuo Syncopation että East Funk Attack -yhtyeeni julkaisevat ja työstävät uutta musiikkia. Saan olla mukana myös parissa minulle uudessa kokoonpanossa, jotka molemmat esiintyvät juhlakeikallanikin. Nautin erittäin paljon työstäni Metropolian musiikin tutkinnon lehtorina nuorten opiskelijoiden parissa ja perheyrityksemme Musiikkisaton toiminta on vihdoin koronahaasteiden jälkeen taas erittäin aktiivista, kuten kaikki muukin keikkailu ja tapahtumatuotanto. On vaikea uskoa, kuinka moni rakas ystävä ja fantastinen musiikintekijä on lupautunut On The Rocks iltaan mukaan. On hienoa, että samalla keräämme yhdessä illan tuotolla pottia itselleni tärkeän aiheen, vesistöjen suojelun puolesta hyväntekeväisyyteen! Asumme perheeni kanssa Itämeren äärellä ja lisäksi purjehtiminen ja kaikenlainen vesillä liikkuminen, merellä sekä järvellä on ollut minulle tärkeää Saimaan äärellä kasvaneena. Mahdollisuus ohjata juhlakeikan tuotto John Nurminen Säätiön tärkeään työhön Itämeremme pelastamiseksi oli yksi suuri syy koko 50 v. keikan järjestämiseen”

 

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toiminta rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi


Musician Tomi Salesvuo celebrates his 50th anniversary on November 8. At the On The Rocks club, Helsinki. A unique selection of bands and musicians with whom Tomi has worked over the years has been assembled for this special evening. At the celebration evening of the energetic drum dynamo features  singers Sami Pitkämö, Jussu Pöyhönen and Elna Romberg among with the  musicians Marzi Nyman, Lenni-Kalle Taipale, Riku Rajamaa, Eero Koivistoinen and Anssi Nykänen. Evening will bring on stage bands like XL (led by Jarmo Saari and Arttu Takalo), Puotila All Stars,   Tomi Salesvuo East Funk Attack MMQ, Lauri Schreck Trio and Tomi´s new jazz trio the Salesvuo Syncopation. This jamboree will celebrate Tomi’s birthday with a diverse and special program. Tickets are on sale at Tiketti.fi and the proceeds of the evening will be donated to the John Nurminen Foundation for saving the Baltic Sea.

John Nurminen Foundation – Saving the Baltic Sea

Founded in 1992, the purpose of the John Nurminen Foundation is to save the Baltic Sea and its heritage for future generations. The Foundation’s projects improve the status of the Baltic Sea by reducing the nutrient load and environmental problems, such as eutrophication and nature loss, faced by the sea. The Foundation’s tasks also include safeguarding, celebrating and communicating the stories and cultural heritage of the Sea. The work is steered by measurable results and impact. The Foundation’s operations are mainly funded by donations and grants. www.johnnurmisensaatio.fi/en

Share: